Неодамна бевме среќни што имавме можност да споделуваме на CSS-Tricks< /a>! Проверете за да дознаете повеќе за тоа како екосистемот со отворен код и модерниот развој на прелистувачите го овозможуваат Cboard. Разговараме за Web Speech API, React, API за интернационализација и концептот „прогресивна веб-апликација“.</p>