Комуникација за секого

Cboard е AAC Веб апликација за деца и возрасни со нарушувања во говорот, којашто ја потпомага комуникацијата преку симболи и аудио читач

Get Cboard for Android!

Get Cboard for iOS!

Get Cboard for Windows!

Get Cboard for Amazon Fire!

Open Source, +40 languages, Modern UI, Runs on Browsers and Android app.

Check out what you can do with Cboard in the open!

Развиено за веб

Cboard работи на модерните пребарувачи и е достапна на голем број платформи, вклучувајќи десктоп компјутери, таблети и мобилни телефони. Офлајн поддршка е достапна на Google Chrome, десктоп и Андроид.

Screenshot

Modern interface

We use last technology trends to design and develop Cboard. Our ultimate goal is to offer a beautiful and intuitive interface that can be navigated without reading the user help.

Screenshot

40+ languages

Cboard comes with support for 44 languages and counting!. We strongly believe that this is key to reduce inequalities among people with disabilities in the world.

Screenshot

Open Source

Cboard is 100% open source. A fantastic community of developers, speech professionals, parents, and institutions have made the project a reality. From translation to development, contribution is part of Cboard's DNA.

Screenshot

Придружете ни се на GitHub

Cboard е отворен проект во кој секогаш е добредојдена дополнителна помош. Ако сакате да придонесете добредојдени сте во нашата GitHub репозиторија.